Udgivelser

Jeg har udgivet





Klik på billedet, for at lukke vinduetGo'morgen giraffer
Sangbog med 9 meget forskellige morgensange, der fortæller om alt det, man kan opleve om morgenen. I haven, i baggården, på Afrikas savanne eller hjemme på værelset. Løjerlige og fantasifulde tekster med gode sangbare melodier. Énstemmige melodier på noder med becifringer, tekst i versblokke og gennemillustreret i farver. Man kan lære sangene bedre at kende på cd’en, og så kan man synge sammen med sit eget morgenorkester.


Målgruppe: 3-12 år. Skoler, musikskoler, private hjem.





Store tanker
Klik på billedet, for at lukke vinduet


Børnekormateriale, som giver mulighed for at arbejde seriøst med korets forskellige musikalske virkemidler: med- og modstemmer, flydestemmer, svarkor, ritardando, accelerando, scatsang mv. Til hvert arrangement en række anvisninger, som gør det lettere at få korsatserne til at fungere. Sangene er en blanding af komponistens egne sange og gode gamle klassikere. “Store tanker” præsenterer forskellige stilarter: swing, barbershop, folkemusik, jazzwaltz, ballader m.m.


Målgruppe: 2.-5. klasse.


                                                                              









































































1 kommentar:

  1. Sikke et godt materiale!
    Jeg var på kursus ved dig i Vejle i september, og jeg gik derfra med en fin følelse af at det havde været et godt kursus. Men først flere dage efter opdagede jeg HVOR godt et kursus det egentlig var. Jeg tog mig selv i gentagne gange at nynne de sange vi havde gennemgået, og måtte kort tid overgive mig, og købe de 3 bøger inkl. CD'er du underviste os i ("Helt klart", "Go'morgen Giraffer" og "Gaveregn og engle"). Jeg er meget betaget af sangene og da jeg har musik i alt fra 1.-6. klasse, så kan jeg bruge dit materiale i alle klasser - og det har jeg tænkt mig!
    Endnu engang tak for fif og god musik :)
    Mvh. Ditte Sommer

    SvarSlet