lørdag den 26. januar 2013


Så ringede telefonen!!!

I denne uge kører vi med et fast tema og ser, hvor variationerne bringer os hen. Telefonen har en plads i musikhistorien. Idag er den jo et redskab som kan bruges til mange spændende ting. Ikke mindst til at lave musik på. 

Forleden dag jeg sad og så Grand Prix, kom jeg til at tænke på de gode gamle dage. Dengang man kun kunne ringe og ikke sende sms'er. I 1990 stillede den 18-årige Lonnie Devantier op med sangen Hallo Hallo. Hun vandt !!! En fantastisk sang, der understøttes af en gigantisk knaldrød telefon i en vigtig rolle. Bemærk hvor mange gange Lonnie knipser i løbet af sangen !! Læg mærke til at danseren Niclas Bendixen også kan den ædle kunst. I får den her: 


Lonnie Devantier-Hallo Hallo (1990)

I 1997. Ikke mange år efter, blev telefontemaet igen relevant. Denne gang
med en mand i forgrunden. Det var Kølig Kaj. Han vandt med sangen Stemmen i mit liv. Sangen er legendarisk, fordi det er den sidste vindersang, der har repræsenteret Danmark på nationalsproget til det internationale Grand Prix. Vi blev nummer 16. Nu skal du bare læne dig tilbage og nyde samspillet mellem Kølig Kaj og kvinden fra nummeroplysningen. Værsgo!!:

            Kølig Kaj - Stemmen i mit liv (1997)


Læg mærke til at der er nyt indlæg, hver dag i denne uge. 

På genhør

Bjarne 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar