torsdag den 18. oktober 2012

Hvor heldig og glad kan man være ??? 


Den dynamiske musiklærerduo i Zoologisk have. (Anders Jacobsen th.)  


Det er rigtig dejligt at være musiklærer, når der er nogen, som lægger mærke til ens arbejde. Min gode kollega Anders Jacobsen og jeg har lige fået en pris af Københavns Lærerforening. Læs her hvad formand Jan Trojaborg skrev i pressemeddelelsen:

Hver morgen gjalder morgensangen på Utterslev Skole. Børnene elsker det, og forældrene nyder at være med opleve, hvilke undere musik kan skabe. Bagmændene Anders Jacobsen og Bjarne List Nissen, der i dag modtager KLF's Gyldne Pegepind for deres fantastiske indsats for musikken. Der er tale om to topprofessionelle skolelærere, der brænder for deres fag og dermed skaber begejstring og kunnen hos deres elever. Derudover er de komponister, og begge har udgivet en række sangbøger. 

Anders Jacobsen, der både i 2007 og 2008 blev kåret til årets børnesangskomponist, har bl.a udgivet ' Univers på tværs' og ' Noget at synge hjem om'. Bjarne List Nissen, der også har sin egen blog, hvor han går til kamp for musikken, har udgivet 'Go'morgen giraffer' og 'Skiftende tider og toner' og har en moppedreng af en hiphopsangbog på trapperne. Begge har en veludviklet sans for at skrive sangtekster, der rør børn og unge med dejlig humor med swingende og livsbekræftende melodier og har i øvrigt juleudgivelser på bedding,

Anders' og Bjarnes talenter kommer også mange andre til gode. Anders er aktiv i Naturvidenskabsfestivalen, optræder på Copenhagen Jazzfestival og lader trombonen blæse i bl.a Ib Glindemanns orkester og har i 8 år kørt den velrenomerede Utterslev Jazzcafé. Bjarne arbejder ved siden af organisatorisk i Musiklærerforeningen for at skabe bedre vilkår for det underprioriterede fag og underviser desuden på talrige kurser.

KLF's Gyldne Pegepind uddeles hvert år på Københavns Lærerforenings generalforsamling - i år for 19. gang. Formålet med prisen på 25.000 kroner er at sætte fokus på at hovedstadens folkeskole, at styrke initiativer og belønne ildsjæle.

Københavns Lærerforening organiserer 5.000 lærere og børnehaveklasseledere i Københavns Kommune.Ingen kommentarer:

Send en kommentar