onsdag den 27. februar 2013

Så er der fest igen !!! Smid dine hæmninger !!

Will Smith er en hiphopper af den gode gamle skuffe. Han har tro på sagerne, masser af attitude. Han sælger varen og tager rum på scenen og i videoerne. Et særligt træk ved ham er, at han ikke er bange for at danse i musikvideoerne. Sangen He's the greatest dancer som I hørte i sidste indlæg er blevet basis i et af Will Smiths dansehits. Måske fordi han selv mener, at det er ham, som er kongen. Bemærk at videoen er fuld af dans og i løbet af de 4 minutter kommer vi rundt i verden. Der er ændret lidt på tempoet. En del af trinene er for svære til de små elever kan lære dem. Men i omkvædene er der de samme pædagogisk venlige trin, hver gang. Der rulles med hofter og skuldrer. Det kan børnene let aflæse ved at se dig og videoen. Sangen Getting jiggy wit it kommer her.  Will Smith - Getting jiggy wit it (Sony 1998)


Et andet fantastisk nummer med Will Smith er titelsangen til Men in black. Også her er der også masser af dans i musikvideoen. I kan sagtens lære danserutinen som er i sangen fra 2:12 til 2:30. Den er cool og vil klæde mange drenge og piger rundt omkring på skolerne. Det skal bare prøves. Den kommer her: 


Will Smith-Men in black (Sony 1997)

Jeg er tilbage de næste dag med flere danserutiner, som er lige til at snuppe og bruge i undervisningen. Kom nu. Spring ud i det. Drop Gangnam Style et øjeblik. For der er masser af fællesdanse, som er fantastisk sjove.  


På gendans 

Bjarne 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar