tirsdag den 19. marts 2013

Regnbuer, kloder og vind

Det er interessant om der er en direkte linie mellem barnestjerner og forældre som allerede har haft deres vante gang i medierne. De har i hvert fald haft nogen at kigge over skulderen. Og intet læringsredskab er stærkere en imitation, så måske er det blot naturligt. Om det betyder at de automatisk ender på skærmen er nok en anden sag. Det kræver jo både at de har noget at vise og forældre der vælger at deres børn skal være kendte.  

Hvis vi lige skal tage tråden op til Judy Garland fra sidste indlæg, så var hendes far jo en del af et omrejsende Vaudeville-ensemble. Sjovt nok ender at Judys store hit "Somewhere over the rainbow" på DR1 i primetime 72 år senere sunget af den 13-årige dreng Thomas Meilstrup. Han har fået showbizz ind med modermælken. For han er søn af selveste Gry Harrit som jo i sin tid vandt det danske melodi grand prix i 1983 med Kloden drejer. Her får I begge sangene. Først Thomas fra en optræden i Skjulte stjerner i 2011. Det er værd at bemærke at det er den tidligere grand prix-vinder Tim Schou, som valgte Thomas som den stjerne, han ville hjælpe igang med karrieren. Her synger de sammen: 

Thomas og Tim- Somewhere over the rainbow (2011)

Måske anede du mor i klippet ovenover. Her får du hende på de skrå brædder med det kendte rejehop. Hvem er bedst mor eller søn ?  


Gry - Kloden drejer (1983)

I årene før X-factor kørte progammet Scenen er din på TV2. I kategorien junior-sang deltog en 12-årig pige fra Slagelse, som senere har været med i Melodi Grand Prix hele 2 gange. Det var Simone Egeriis. I 2004 vandt hun med  Disneysangen Vindens farver. Det gjorde at hun året efter stod med trippelplatin og det 3. mest solgte album i 2005 i DK. 

X-factor-vinderne har det med at gå i glemmebogen. Måske er det fordi, de ikke er unge nok ? Her får I hele indslaget med alt det der følger med at være på skærmen. Det er ikke nok at kunne synge. Her slutter vi dagens indlæg af med Simone og sender en kærlig tanke til Pocahontas.

     Simone i Scenen er din 2004 synger Vindens farver (Disney) 


Vi ses snart med flere barnestjerne både danske og udenlandske. 

Bjarne 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar